Review #01 | Avon - CC color corrector cream

23. srpna 2014 v 14:03 | Posted & written by: Teez |  Beauty - Review
Ahooj všichni, dnešní článek se bude týkat recenze. Tento CC cream mám už delší dobu a proto ho mám tak vyzkoušený, že vám můžu napsat plnohodnotnou recenzi ve které bude vše co potřebujete vědět. A jak u mě obstál a zda ho doporučuji? To se dozvíte v celém článku...

Tento lehký denní krycí krém můžete používat třeba místo make-upu stejně jako ho používám já. Má klasickou tubu, že opravdu vymáčknete úplně všechno a nic nezbyde. Má krémovou konzistenci. Není tekutý, ani moc tuhý, prostě konzistence úplně bezvadná. Skvěle hydratuje, ale po nanesení musíte přepudrovat aby jste se moc neleskli, ale zase z pudrem Vám to déle vydrží. Já jelikož jsem přírodní zrzka, tak mám pihy na tvářích a mě se to nelíbí, tak tento krém používám na zakrytí pih a různých nedokonalostí a musím říct, že kryje úplně úžasně. Sice některé pupínky moc dobře nezakraje, ale většinu ano což si myslím, že je skvělé. Používám ho denně a nedám na něj dopustit. Je ve spoustě odstínů, takže si vyberou bledulky jako jsem já, ale i děvčata s tmavší pletí. Já mám odstín Shell. Parfemace taky není špatná. Má takovou klasickou vůní po make-upu. Rozhodně to není nic nepříjemného, mě to i voní. Myslím, že tento krém se hodí pro všechny a ani moc nestojí. Dala jsem za něj 119 KČ...


Tady ukázka jak kreje. Jelikož já už dneska namalovaná jsem a zapoměla jsem to vyfotit jak můj obličej vypadal před tím a potom, tak jsem ten test udělala na své ruce a zakrývala jsem škrábance od koťátek.
Shrnutí:
+ skvěle kryje
+ velký výběr odstínů
+ skvěle hydratuje
+ parfemace
+ Cena
+ Výdrž

- hůře dostupný (jelikož je od značky Avon, tak jde jen objednat, pro někoho to může být problém)

Teez
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 Carol-SteCarol Carol-SteCarol | 23. srpna 2014 v 16:44 | Reagovat

Určitě ho vyzkouším :)
Jednou mi dala jeden kámoška, protože měla jeden navíc a ten mi moc nepomohl

2 Monii. Monii. | Web | 23. srpna 2014 v 17:50 | Reagovat

Vypadá to dobře :)

3 Lea Lea | Web | 24. srpna 2014 v 17:04 | Reagovat

Vypadá to zajímavě :)

4 Anička Anička | E-mail | Web | 24. srpna 2014 v 18:08 | Reagovat

Sice nejsem zrzka, ale pih mám dostatečně. Určitě vyzkouším :))

5 Pauline Sparrow Pauline Sparrow | E-mail | Web | 24. srpna 2014 v 20:45 | Reagovat

Určitě ho budu muset někdy vyzkoušet. Jestli kryje, tak je pro mě dokonalý:D:). Super recenze:)

6 Žanet Žanet | Web | 25. srpna 2014 v 9:03 | Reagovat

Přesně :) no já si i říkám, že kdybych jela někam pryč bydlet, tak tady budu mít pořád rodinu a vracet se je navštěvovat by bylo finančně náročné, navíc kdybych odjela, na co by mi byla čeština? :D

7 Calistka Calistka | Web | 25. srpna 2014 v 10:37 | Reagovat

Ten vypadá moc dobře :)

8 Monii. Monii. | Web | 25. srpna 2014 v 14:06 | Reagovat

Jinak.. mohly bychom být dál Affs? :)

9 SherRy SherRy | Web | 25. srpna 2014 v 19:32 | Reagovat

Ja absolutne nemam rada nic kryciho od makeupu az jine prostredky-jenom korektor na kruhy pod ocima'D Ale i presto to vypada zajimave, pokud se hodi pro svetlejsi plet, je mozny ze to i vyzkousim'D)

10 Chloé Chloé | Web | 27. srpna 2014 v 21:24 | Reagovat

Ja som ešte cc krém nemala, no neláka ma to moc :/ Avon je veľmi dobrá značka:)

11 AlbertBus AlbertBus | E-mail | Web | 5. června 2018 v 12:58 | Reagovat

The men's prostate is an essential part of a male's reproductive :. It secretes fluids that assisted in the transportation and activation of sperm. The prostate gland can be found just while watching rectum, below the bladder and around the urethra. When there is prostate problem, it is almost always really really irritating and inconvenient to the patient as his urinary method is directly affected.

The common prostate health conditions are prostate infection, enlarged prostate and prostate cancer.

Prostate infection, also referred to as prostatitis, is among the most common prostate-related symptom in men younger than 55 years of age. Infections with the prostate related are classified into four types - acute bacterial prostatitis, chronic bacterial prostatitis, chronic abacterial prostatitis and prosttodynia.

Acute bacterial prostatitis may be the least common coming from all types of prostate infection. It is due to bacteria perfectly located at the large intestines or urinary tract. Patients can experience fever, chills, body aches, back pains and urination problems. This condition is treated by utilizing antibiotics or non-steroid anti-inflammatory drugs (NSAIDs) to ease the swelling.

Chronic bacterial prostatitis can be a condition associated with a particular defect in the gland as well as the persistence presence of bacteria inside the urinary tract. It can be a result of trauma for the urinary tract or by infections via other parts in the body. A patient may feel testicular pain, back pains and urination problems. Although it is uncommon, it may be treated by removal in the prostate defect as well as the employment antibiotics and NSAIDs to deal with the soreness.

Non-bacterial prostatitis makes up about approximately 90% coming from all prostatitis cases; however, researchers have not even to establish the cause of these conditions. Some researchers believe chronic non-bacterial prostatitis occur due to unknown infectious agents while other believe intensive exercise and high lifting can cause these infections.

Maintaining a Healthy Prostate

To prevent prostate diseases, a suitable meals are important. These are some from the actions and also hardwearing . prostate healthy.

1. Drink sufficient water. Proper hydration is essential for overall health and it'll also keep the urinary track clean.

2. Some studies declare that several ejaculations each week will assist you to prevent prostate cancer.

3. Eat beef without excess. It has been shown that consuming over four meals of beef every week will raise the probability of prostate diseases and cancer.

4. Maintain a suitable diet with cereals, vegetable and fruits to ensure sufficient intake of nutrients needed for prostate health.

The most significant measure to take to make certain a normal prostate would be to opt for regular prostate health screening. If you are forty yrs . old and above, you must opt for prostate examination at least once a year.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama